Dnes je 19.09.2024, meniny má Konštantín
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Umelá tráva v Spišskej Novej Vsi zatiaľ nebude

24. 11. 2007

Celý futbalový Spiš sleduje výstavbu umelého trávnatého ihriska. Poveternostné podmienky však jeho montáž tohto roku už nedovolia. Trávnik sa položí na jar. (profutbal.sk)


Hasiči zasahovali pri čpavku

23. 11. 2007

V stredu, krátko po 15. hodine, zasahovali spišskonovoveskí hasiči, nakoľko im bol v tom čase ohlásený únik čpavku v bývalej budove Mäso Spišu v centre mesta. (korzar.sk)


Krv daroval plný autobus študentov

22. 11. 2007

Tohtoročná študentská kvapka krvi priniesla na spišskonovoveské i levočské hematologicko-transfúzne oddelenia množstvo prvodarcov. (korzar.sk)


Policajtov ocenili za záchranu života

21. 11. 2007

Združenie náčelníkov obecných a mestských polícií Slovenska na minulotýždňovom sneme oceňovalo mestských policajtov, medzi nimi aj zástupcov zo spišského regiónu. (korzar.sk)


Diaľnica sa blíži k Spišu

20. 11. 2007

V novembri budúceho roka sa majú začať práce na výstavbe diaľničného úseku Jánovce - Jablonov. Križovatka plánovaná pri Levoči zabezpečí napojenie diaľničného privádzača zo Spišskej Novej Vsi. (korzar.sk)


Ženu zabil elektrický prúd

20. 11. 2007

Smrteľný úraz sa stal v jednom z bytov na Rázusovej ulici v centre mesta. (korzar.sk)


Počasie prinútilo cestárov prerušiť prácu

19. 11. 2007

Cesta na Letnej ulici v centre Spišskej Novej Vsi mala byť do konca minulého týždňa kompletne opravená. Cestárom sa sľubovaný termín nepodarilo dodržať, práce prerušilo nepriaznivé počasie. (korzar.sk)


Dom služieb - Košičania odstúpili od projektu!

16. 11. 2007

Košická spoločnosť Hutné stavby development (HSD), ktorá mala realizovať výstavbu moderného nákupného centra na mieste súčasného domu služieb, odstúpila od svojho projektu. (korzar.sk)


Cestu asfaltujú počas sneženia

15. 11. 2007

Práce na oprave cesty na Letnej ulici na novoveskom námestí pokračujú za každého počasia. Včera snežilo, pracovníci dodávateľskej firmy kládli nový asfaltový koberec. (korzar.sk)


Smetiarske auto zabilo na skládke závozníka

15. 11. 2007

Na skládke komunálneho odpadu Kúdelník pri Spišskej Novej Vsi sa v utorok popoludní stalo nešťastie. Vodič nákladného auta pri cúvaní zachytil závozníka a usmrtil ho. (korzar.sk)