Dnes je 20.09.2024, meniny má Ľuboslav(a)
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Školáci dostali ojedinelé učebné pomôcky - skameneliny

28. 12. 2007

Školáci zo Spišskej Novej Vsi by mali o dávnej minulosti vedieť o čosi viac, ako ich rovesníci z iných škôl, vďaka nadšencom zo Slovenského zväzu ochrancov prírody a krajiny. (korzar.sk)


Mráz si vyžiadal životy dvoch žien

28. 12. 2007

Dobrovoľní záchranári z T.O.R. Rescue, pobočka Spišská Nová Ves, mali v predvečer sviatkov plné ruky práce. V priebehu niekoľkých dní opakovane vyrážali do terénu. (korzar.sk)


Spišiaci privítajú jubilejný rok na námestí

28. 12. 2007

Štvorhodinový program na rozhraní starého a nového roka v centre Spišskej Novej Vsi spoločne pripravili magistrát a firma Embraco Slovakia. (asvet.sk)


Fotografická spoločnosť predstavuje Spiš

27. 12. 2007

Pod názvom Spišská Nová Ves a krajina v jej okolí otvorili vo výstavnej sieni Spišského osvetového strediska výstavu prác amatérskych fotografov združených vo Fotografickej spoločnosti Spiš. (korzar.sk)


Hviezdoslav zo Spiša oslavuje 75 rokov

27. 12. 2007

Divadelný súbor Hviezdoslav pri Mestskom kultúrnom centre v Spišskej Novej Vsi oslávil v tomto roku 75. výročie svojho pôsobenia. (korzar.sk)


Finále Európskeho pohára juniorov

23. 12. 2007

Počas troch dní súperili najlepší európski juniori v rýchlokorčuľovaní na krátkej dráhe na Zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi vo finále Európskeho pohára. (speed.biznisweb.sk)


Od Tallinu po Porto už bez pasu

22. 12. 2007

Oslavy vstupu do schengenského priestoru sa konali na viacerých miestach východného Slovenska. Aj Spišiaci majú dôvod na radosť - pri cestách za hranice ich už nikto nebude obťažovať kontrolami. (korzar.sk)


Spišskému divadlu šéfuje režisér

21. 12. 2007

Spišskému divadlu v Spišskej Novej Vsi šéfuje nový riaditeľ. Po odchode Štefana Fejka túto funkciu po úspešnom absolvovaní konkurzu obsadil Emil Spišák. (korzar.sk)


Ochrancovia chcú podiel zo vstupného

21. 12. 2007

Ochrancovia prírody chcú podiel zo vstupného, ktoré vyberajú obce od turistov prichádzajúcich do Slovenského raja. (korzar.sk)


Mesto má novú internetovú stránku

20. 12. 2007

SNV má novú oficiálnu internetovú stránku. Užívatelia doterajšej mestskej stránky sú automaticky presmerovaní na novú stránku www.spissskanovaves.eu. (korzar.sk)