Dnes je 22.09.2024, meniny má Móric
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Nový most, resp. nový jazdný pruh, v prevádzke

19. 08. 2008

V polovici augusta boli v súvislosti s výstavbou obchodného centra LIDL v Spišskej Novej Vsi skolaudované nové parkovisko, chodníky, detské ihrisko i prístupová cesta. Do užívania sa dal i nový most, resp....


Projekt Zodpovedne.sk

19. 08. 2008

Internet či mobilný telefón sú dnes pre naše deti samozrejmosťou. Vedia o nich možno viac ako my. Potrebujete vyhľadať na internete údaje? Deti vám ich "vyguglujú" skôr, ako prídete z obývačky do ich detskej izby. Pomocou...


Veľký Sokol ostáva zatvorený

19. 08. 2008

Roklina Veľký Sokol v Slovenskom raji ostáva pre turistov naďalej zatvorená. Júlové záplavy spôsobili v najdlhšej tiesňave národného parku najväčšie škody. (korzar.sk)


Už je ľad

19. 08. 2008

Dnes ráno by deviataci ako prví mali vykorčuľovať na novú ľadovú plochu. Od 20. 8. je na programe medzinárodný turnaj Spišský pohár. Nielen na hokej, ale aj na vynovený zimák sa oplatí prísť pozrieť. (korzar.sk)


Neprehliadnite - Zaujímavé výstavy

19. 08. 2008

Už len do konca tohto týždňa si môžu záujemcovia pozrieť výstavu historických fotografií v Múzeu Spiša. (korzar.sk)


Drevo a plasty hrajú prím. Výroba sa rozširuje

18. 08. 2008

Priemyselný park v SNV patrí medzi rozbehnuté a dobre fungujúce priemyselné zóny. V areáli za viac ako 130 miliónov korún dnes pracuje vyše päťsto ľudí z regiónu. (hnonline.sk)


Rozhovor - PhDr. Jan Volný, primátor mesta SNV

18. 08. 2008

TV REDUTA: Vo štvrtok sa uskutoční v koncertnej sále Reduty predstavenie dokumentárneho románu Jozefa Banáša Zóna nadšenia. O tejto akcii k nám do štúdia prišiel poinformovať primátor mesta. (snv.sk)


Nová cyklotrasa

18. 08. 2008

TV REDUTA: V SNV chýba miesto pre inline aktivity. Nadšencov takýchto športov však čakajú lepšie časy. Mesto má rozpracovaný projekt na vybudovanie multifunkčného chodníka pre korčuliarov a cyklistov. (snv.sk)


LŽŠ - Alkohol a mladiství

18. 08. 2008

TV REDUTA: Či mladí ľudia holdujú alkoholu a či si ho v podnikoch môžu kúpiť zisťovala ďalšia z účastníčok Letnej žurnalistickej školy Viktória Doričová. (snv.sk)


Z roka na rok lepšie

18. 08. 2008

TV REDUTA: Pracovníci Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v SNV vykonávajú niekoľkokrát do roka kontrolu vody v studničkách Slovenského raja. (snv.sk)