Dnes je 23.09.2024, meniny má Zdenka
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Venované rodákom

01. 10. 2008

TV REDUTA: Medzinárodný organový festival Ivana Sokola sa koná každoročne aj v SNV. Tento ročník bol novovešťanom o to bližší, že na koncerte sa po dlhšom čase predstavila rodáčka zo SNV. (snv.sk)


Rozhovor - pplk. Jaroslav Dulík, riaditeľ OR PZ SNV

01. 10. 2008

TV REDUTA: Prvým októbrovým dňom začal nový kalendárny mesiac a v našom štúdiu sme privítali riaditeľa OR PZ podplukovníka Jaroslava Dulíka. (snv.sk)


Hasiči, do toho!

01. 10. 2008

TV REDUTA: Práca hasičov je veľmi náročná a stresujúca. No niekedy môže byť aj celkom zábavná. (snv.sk)


Neprehliadnite - nová výstava v galérii, premiéra hry v spišskom nárečí

01. 10. 2008

V GUS vo štvrtok otvárajú výstavu z prác z tvorby poľskej autorky Marty Pilch-Bartus s názvom Šepot. Vo štvrtok sa v Sp. divadle uskutoční premiéra inscenácie A. Kreta Na mescickym tarhu. (korzar.sk)


Novoveský rybár vylovil z portugalských riek striebro

01. 10. 2008

Nie je veľa Spišiakov, ktorí dokázali získať medailu na majstrovstvách sveta. Asi najznámejší je atlét Igor Kováč. (korzar.sk)


Ďalšie rušenie škôl sa nechystá

01. 10. 2008

Sieť škôl a školských zariadení v meste Spišská Nová Ves je optimálna. Uviedla to vedúca oddelenia školstva novoveského magistrátu Ľubica Šefčíková pri predkladaní koncepcie rozvoja školstva v meste. (korzar.sk)


BAŇU UZAVRELI - Platí zákaz vstupu, hrozí prepadnutie!

01. 10. 2008

Starú baňu pri Spišskej Novej Vsi včera ohradili a osadili pri nej tabule zakazujúce vstup nepovolaným osobám. Mesto vyhlásilo uzáveru tejto štôlne až do odvolania. (korzar,sk)


Wifihala

30. 09. 2008

Ak už je reč o spišskonovoveskej hale, opäť majú jednu novinku. V celej hale už funguje wifi pripojenie na internet. (korzar.sk)


Neprehliadnite - výstava fotografií, muzikál v kine, výstava v múzeu

30. 09. 2008

Výstava S drotárskou nošou v Múzeu Spiša potrvá do konca októbra. Novoveské kino Baník od dneška do štvrtka premieta americký muzikál Mamma Mia. V GUS pokračuje výstava fotografií Evy Davidovej s názvom Cesty Rómov. (korzar.sk)


Voda z bane vytiekla, situácia sa upokojila

30. 09. 2008

Situácia v Sp. Novej Vsi, kde v mestskej časti Pod Tepličkou cez víkend vytieklo množstvo banskej vody zo starej bane, sa upokojuje. Obvodný banský úrad od soboty monitoruje situáciu. (korzar.sk)