Dnes je 25.09.2024, meniny má Vladislav
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Oslávili štvrťstoročie expozície klávesových nástrojov v Markušovciach

17. 12. 2008

Klavírnymi a organovými dielami majstrov európskej klasickej hudby oslávili v letohrádku Dardanely v Markušovciach 25. výročie otvorenia expozície klávesových hudobných nástrojov. (korzar.sk)


Vstupné poplatky sa už vyberať nebudú

17. 12. 2008

Poplatky pri vstupe do mestského domova dôchodcov v Spišskej Novej Vsi sa rušia. Mestské nariadenie stanovovalo 30-tisícový poplatok pri prijatí seniora do domova dôchodcov. Od nového roka sa už vyberať nebudú. (korzar.sk)


V meste pribudlo tretie multifunkčné ihrisko na pôde základných škôl

16. 12. 2008

Dňa 15. decembra 2008 bolo za prítomnosti vedenia mesta a poslancov mestského zastupiteľstva otvorené nové multifunkčné ihrisko v areáli Základnej školy na Hutníckej ulici v Spišskej Novej Vsi. V tomto roku je to...


Neprehliadnite - Slovenský film v Baníku, Elline Vianoce

16. 12. 2008

Kino Baník od dnes do štvrtka premieta slovenský historický film Cinka Panna.Deti zo ZUŠ v SNV na predvianočné obdobie pripravili rozprávkové predstavenie Elline Vianoce. (korzar.sk)


Otvorili nové multifunkčné ihrisko

16. 12. 2008

V areáli ZŠ na Hutníckej ulici v SNV otvorili včera nové multifunkčné ihrisko. Prostriedky na jeho výstavbu prisľúbil premiér Robert Fico počas januárovej návštevy mesta. (korzar.sk)


Zločinec, ktorý znásilnil, sa dostal na slobodu

16. 12. 2008

Nebezpečný recidivista z Krompách, ktorý by si mal vo väzení odsedieť 25 rokov, sa dostal na slobodu. Vonku pobudol pár týždňov a polícia ho zdržala pre prečin porušovania domovej slobody. (korzar.sk)


Doma bol Hovaňák najlepší

16. 12. 2008

Ďalším hráčom, ktorý po vlaňajšej sezóne odišiel a znova sa predstavil v "domácom" prostredí, bol v nedeľu Vladimír Hovaňák.(korzar.sk)


Konečne doma

16. 12. 2008

Víťazné ťaženie spišskonovoveských hokejistov pokračuje. Nezastavila ich ani Detva. Dnes sa konečne predstavia v domácom prostredí. (korzar.sk)


Vrátili im prehru

16. 12. 2008

Keď nováčik volejbalovej ženskej extraligy vyhral v Nitre, bolo to prekvapenie kola. Nitranky si však požičané vzali späť, aj s úrokmi. (korzar.sk)


Súťaž záchranárov

15. 12. 2008

TV REDUTA: Asistovať pri pôrode v sanitke pri mínus. teplotách, či zachrániť život mentálne postihnutého muža, to je len niekoľko z náročných úloh, ktoré museli zvládnuť posádky zdravot záchranárov v Slovenskom raji. (snv.sk)