Dnes je 25.09.2024, meniny má Vladislav
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Lesy mesta Spišská Nová Ves budú riadiť svoje hospodárenie pomocou IS od SOFTIPu

19. 12. 2008

SOFTIP, a. s., dodal spoločnosti Lesy mesta Spišská Nová Ves, s. r. o., komplexný informačný systém SOFTIP PROFIT určený na riadenie podnikových procesov. (pc.server.sk)


Neprehliadnite - Cinka Panna, Svätá hora - Filmový klub

18. 12. 2008

Kino Baník dnes premieta slovenský historický film Cinka Panna.Filmový klub pri kine Mier v piatok premieta mexicko-americký film Svätá hora. (korzar.sk)


V byte sa vykuklil motýľ, do izby vletel netopier

18. 12. 2008

Vonkajšie teploty neobvyklé na tohtoročné obdobie sa sebou prinášajú zaujímavé momenty. Presvedčil sa o tom aj František Kuraj, nadšený zberateľ motýľov a milovník prírody. Na lampe v kuchyni mu pristál obaľovač jablčný....


Rokovacím dňom ostáva štvrtok

18. 12. 2008

Poslanci mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi sa budú aj v budúcom roku schádzať na riadnych rokovaniach vo štvrtok. Pôjde vždy o tretí štvrtok v mesiaci. (korzar.sk)


Za eurofondy vynovia tri novoveské školy

18. 12. 2008

Mesto Spišská Nová Ves zrekonštruuje ďalšie základné školy z nenávratného finančného príspevku z Regionálneho operačného programu (ROP). V siedmom kole posudzovania žiadostí o peniaze z eurofondov uspeli projekty dvoch základných...


Personálne zmeny na mestskom úrade

18. 12. 2008

Na novoveskom mestskom úrade (MsÚ) sa zmenilo vedenie. Personálne zmeny sa týkajú funkcie prednostu. (korzar.sk)


Neprehliadnite - Cinka panna v Kine Baník, Elline Vianoce v Sp. divadle

17. 12. 2008

Kino Baník dnes a zajtra premieta slovenský historický film Cinka Panna. Deti zo ZUŠ v Spišskej Novej Vsi na predvianočné obdobie pripravili rozprávkové predstavenie Elline Vianoce. (korzar.sk)


Ihrisko za 4 milióny

17. 12. 2008

TV REDUTA: Posledné mesiace v našom meste prajú mladým športuchtivým ľuďom. Vďaka prostriedkom z rôznych fondov sa podarilo nielen zrekonštruovať, ale aj postaviť niekoľko nových športovísk. (snv.sk)


Historická udalosť

17. 12. 2008

TV REDUTA: Čím bohatšiu históriu má naše mesto, tým vzácnejšie sa prihodia na jeho území udalosti, ktoré ešte novovešťania nezažili. Právom sa k takýmto udalostiam zaradila aj historicky prvá imatrikulácia prvákov denného štúdia...


Kvalitnejší prístup k občanom

17. 12. 2008

TV REDUTA: Príslušníci mestskej polície absolvovali takmer ročné školenie v spolupráci so Sp. osvetovým strediskom. Bolo zamerané na zdokonaľovanie komunikácie s občanmi. (snv.sk)