Dnes je 25.09.2024, meniny má Vladislav
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Dopady krízy na spišský región

05. 01. 2009

Finančná a hospodárska kríza mátala ľudí na konci uplynulého roka a strašiakom ostáva aj v týchto dňoch. Ľudia sa najviac obávajú prepúšťania z práce. (korzar.sk)


Viaceré lekárne a obchody ostali zatvorené

05. 01. 2009

Inventúra, zatvorené. Takéto nápisy vítali kupujúcich v sobotu vo väčšine obchodov v Spišskej Novej Vsi. Výnimočná situácia súvisela hlavne s prechodom na euro. (korzar.sk)


Dorastenci úspešní v Bratislave

03. 01. 2009

Extraligoví juniori už oddychovali, extraligoví dorastenci odohrali posledné dve kolá v Ružinove a v Slovane Bratislava. Ich výkony stúpajú od zápasu k zápasu. (korzar.sk)


Postúpila SOŠ drevárska

03. 01. 2009

Ani v novembri a v decembri sa neprestal hrať futbal, iba sa presťahoval do hál. SOŠ drevárska zorganizovala okresné kolo v halovom futbale stredných škôl v halovom futbale. (korzar.sk)


Neprehliadnite - Večerná prehliadka kaštieľa, Deň otvorených dverí v potápačskom klube

03. 01. 2009

Múzeum Spiša, kaštieľ a letohrádok Dardanely v Markušovciach pripravili na dnes novoročnú več. prehliadku kaštieľa. Potápačský klub Manta a Potápačské centrum SNV pripravili na zajtra deň otvor. dverí. (korzar.sk)


Novoveská MHD je v týchto dňoch zadarmo

03. 01. 2009

Bezplatné cestovanie na linkách mestskej hromadnej dopravy v metropole Spiša v druhý januárový deň naplno využilo viacero Novovešťanov. (korzar.sk)


Zlodeji si odniesli aj plynové pištole

03. 01. 2009

Takmer päťtisíc eur si odniesli zlodeji počas novoročných vlámačiek v Smižanoch a Spišských Tomášovciach. Zlodeji kradli nadránom, zamerali sa na chatu a turistickú ubytovňu. (korzar.sk)


Harichovčanka zrážku s autom neprežila

03. 01. 2009

Tragicky sa skončila novoročná dopravná nehoda medzi Harichovcami a Spišskou Novou Vsou. Vodič z Jamníka tu zrazil 31-ročnú chodkyňu z Harichoviec. (korzar.sk)


Bilancia

02. 01. 2009

TV REDUTA: Ulice plné ľudí oslavujúcich príchod Nového roka nenechávajú ľahostajnými ani zložky integrovaného záchranného systému. Na bezpečnosť aj tento rok dohliadali hasiči, záchranári i polícia. (snv.sk)


Prvá v roku 2009

02. 01. 2009

TV REDUTA: Ako každý rok, aj dnes sme boli navštíviť prvých novovešťanov na novorodeneckom oddelení spišskonovoveskej polikliniky. Čakalo nás tam nemalé prekvapenie. (snv.sk)