Dnes je 09.10.2024, meniny má Dionýz
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

John Lennon´s Day - Pocta Johnovi Lennonovi

03. 12. 2010

Na Spiši sa budúca streda bude niesť v duchu legendárnych The Beatles. Mega stretnutím troch generácií pod názvom „John Lennon´s Day - Pocta Johnovi Lennonovi“ si Spišskonovovešťania pripomenú Johna Lennona, jednu...


December v Spišskej Novej Vsi

03. 12. 2010

Záver roka sa v metropole stredného Spiša už tradične ponesie v duchu Vianoc a Silvestra. Spišskonovovešťania v úvode decembra najprv privítajú v meste Mikuláša, ktorý rozsvieti vianočný stromček....


Neprehliadnite - piatok 3. decembra - Spišský región

03. 12. 2010

Spišské divadlo na dnes ponúka hru Všetko o mužoch. Dnes sa v športovej hale uskutoční 7. ročník benefičného koncertu Spišského klubu Sclerosis multiplex. (korzar.sme.sk)


Sneh spôsobil v metropole Spiša takmer kalamitu

03. 12. 2010

Bohatá nádielka mokrého snehu počas ostatných dní poriadne preverila mechanizmy, aj ľudí pri odstraňovaní snehu v metropole Spiša. (korzar.sme.sk)


Pletenie košíkov spojilo generácie

03. 12. 2010

Materské centrum Dietka pripravilo v uplynulých dňoch zaujímavú akciu. Nielen pre malých, ale aj tých skôr narodených zorganizovalo kurz pletenia z pedigu. (korzar.sme.sk)


Svetový deň boja proti HIV a AIDS

02. 12. 2010

TV REDUTA: 1. december je označovaný ako Svetový deň boja proti vírusu HIV a chorobe AIDS. Na svete jej podľahli už milióny ľudí. (snv.sk)


Filmový festival a živá knižnica

02. 12. 2010

TV REDUTA: Viete, čo znamená pojem živá knižnica? Je to unikátny projekt MVO Proxima, cieľom ktorého je mladým ľuďom ukázať, že život nie je vždy férový. (snv.sk)


Rozhovor – Spišský klub Sclerosis multiplex

02. 12. 2010

TV REDUTA: V piatok sa v Športovej hale bude konať benefičný koncert Spišského klubu Sclerosis multiplex. V štúdiu sme privítali pani Slávku Faltinovú, jeho predsedníčku. (snv.sk)


Kostoly na Gotickej ceste – Múzeum Spiša

02. 12. 2010

TV REDUTA: Kostoly svojou architektúrou, výzdobou a rozmanitosťou veží bývajú pýchou aj identifikačným znakom mesta, či obce. Zvlášť známej Gotickej cesty. (snv.sk)


Neprehliadnite - štvrtok 2. decembra - Spišský región

02. 12. 2010

Kino Baník dnes ponúka americkú krimidrámu Zlý poliš. Divadelný súbor Hviezdoslav pozýva na zajtra milovníkov poézie na stretnutie s poéziou Jána Kostru. (korzar.sme.sk)