Dnes je 11.10.2024, meniny má Valentína
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Projekt Leonardo

11. 04. 2011

TV REDUTA: Po Mníchove a Kodani sa v spišskonovoveskej Strednej priemyselnej škole strojníckej stretli učitelia, školitelia a manažéri medzinárodného projektu Leonardo da Vinci. (snv.sk)


Mestský výbor č. 2

11. 04. 2011

TV REDUTA: Po marcovom predstavení mestského výboru Novoveská Huta Vás dnes pozývame na potulky sídliskom Tarča. Oficiálny názov tejto mestkej časti je Sídlisko generála Svobodu. (snv.sk)


Neprehliadnite - pondelok 11. apríla - Spišský región

11. 04. 2011

Jednota dôchodcov - Kurz tvorivého písania. Reduta - Veľka noc prichodzi. Kino Baník - Gulliverove cesty a Tri dni k slobode. Kino Mier - Krásne vstávanie. (korzar.sme.sk)


Neprehliadnite - víkend 9. a 10. apríla - Spišský región

09. 04. 2011

Krytá plaváreň - 7. ročník Seniorskych majstrovstiev mesta. Materské centrum Dietka - pletenie z pedigu a anglický klub batoliat. Kino Mier - Krásne vstávanie. Kino Baník - Gulliverove cesty a Tri dni ku slobode. (korzar.sme.sk)


Vo Vysokých Tatrách vyhlásili mimoriadnu situáciu

09. 04. 2011

V Tatrách strhávala víchrica strechy, lámala stromy a nepremávali električky. V meste Vysoké Tatry vyhlásili mimoriadnu situáciu. Večer čakajú opätovné zosilnenie vetra. (korzar.sme.sk)


Vietor vyvracal stromy na Spiši

09. 04. 2011

Silný vietor spôsobil z piatka na dnes najviac problémov na Spiši. (korzar.sme.sk)


Novoveské semifinále s Levicami sa začína

09. 04. 2011

Basketbalisti Spišskej Novej Vsi sa po veľkej štvrťfinálovej dráme prebojovali do semifinále. Dnes ich čaká prvý súboj v boji o vytúžené finále s Levicami. (korzar.sme.sk)


Konečne hrajú doma

09. 04. 2011

Novoveskí fanúšikovia sa konečne v sobotu dočkajú úvodného vystúpenia našich futbalistov v stretnutí s Vranovom, ktorému sa zatiaľ na jar veľmi nedarí, čo však býva vo futbale často veľmi zradné. (korzar.sme.sk)


Súťaž v hádzadlách

08. 04. 2011

TV REDUTA: Hádzadlá sú modely lietadielok bez motora a riadenia. V Spišskej Novej Vsi sa pravidelne konajú turnaje, na ktorých sa meria čas letu jednotlivých hádzadiel. (snv.sk)


Kontrabas

08. 04. 2011

TV REDUTA: Repertoár Štúdia Spišského divadla je bohatší o ďalší titul. Po Slečne Júlii, Donovi Juanovi v pekle a Hrdom Budžesovi na tejto alternatívnej scéne pre náročného diváka uviedli monodrámu Patricka Süskinda Kontrabas....