Dnes je 11.10.2024, meniny má Valentína
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality

Aktuality

Študenti na internáte predávali marihuanu

25. 05. 2011

Policajti obvinili troch mladíkov, ktorí na internáte spišskonovoveskej hotelovej akadémie predávali a užívali marihuanu. (korzar.sme.sk)


Rozhovor s riaditeľom Štatistického úradu Košice

24. 05. 2011

TV REDUTA: S Ing. Jurajom Horkayom, riaditeľom pobočky ŠÚ SR v Košiciach, sme sa porozprávali o množstve protichodných informácií ohľadne vyplňovania, odovzdávania a o anonymite ščítacích hárkov obyvateľstva. (snv.sk)


GUS – Krajiny a príroda sveta

24. 05. 2011

TV REDUTA: Poľskí pedagógovia a študenti zo Sliezskej univerzity v Katowiciach v spolupráci s Galériou umelcov Spiša pripravili veľkolepú vernisáž výstavy výtvarných prác pod názvom Krajiny a príroda sveta. (snv.sk)


Rekonštrukcia námestia

24. 05. 2011

TV REDUTA: Ak ste sa nevedeli dočkať rekonštrukcie časti námestia na Zimnej ulici, tak už Vás môžeme potešiť. Už onedlho tam zavládne čulý pracovný ruch. (snv.sk)


V Slovenskom raji hľadali v noci dvoch Angličanov

24. 05. 2011

Horskí záchranári zo strediska v Slovenskom raji v noci nadnes pomáhali dvom anglickým turistom, ktorí boli ubytovaní na Podlesku v Slovenskom raji, no z túry sa s príchodom noci nevrátili. (korzar.sme.sk)


Neprehliadnite - utorok 24. mája

24. 05. 2011

Malá zasadačka mestského úradu - Tvorivé písanie. Koncertná sála ZUŠ - Absolventský koncert žiakov hudobného odboru. Kino Mier - Miroslav Donutil. Kino Baník - Kráľova reč. (korzar.sme.sk)


Rekreantom zmizli veci za tisíc eur

24. 05. 2011

Zlodeji si počas víkendu prilepšili v dvoch chatách na Spiši. Majiteľom ukradli doklady aj kolobežku. (korzar.sme.sk)


Majstrovstvá SR v karate

23. 05. 2011

TV REDUTA: Sobota patrila v športovej hale bojovému športu – karate. O majstrovské tituly tam bojovali chlapci aj dievčatá v kategóriach detí, mládeže a mladšieho dorastu. (snv.sk)


Majstrovstvá SR v basketbale starších minižiakov

23. 05. 2011

TV REDUTA: Basketbaloví starší mini žiaci mali výbornú základnú časť. S nádejou že to aj naďalej tak ostane nastúpili mini žiaci na Majstrovstvá Slovenska v basketbale. Tie sa konali počas víkendu v športovej hale. (snv.sk)


Rozhovor – plk. Peter Bednár, riaditeľ ORPZ SNV

23. 05. 2011

TV REDUTA: V našom štúdiu sme privítali riaditeľa OR PZ plk. Petra Bednára (snv.sk)