Dnes je 18.10.2024, meniny má Lukáš
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

23. 01. 2008 14:04

Mestská polícia hodnotila uplynulý rok

Aj v novom roku príslušníci Mestskej polície v SNV nadviazali na pravidelné pracovné porady a ďalší tzv. „služobný aktív MsP“ sa konal 22. 1. 2008.

Prvá pracovná porada v roku 2008 prebehla za prítomnosti riaditeľa OR PZ SR v SNV plk. JUDr Jaroslava Dulíka, riaditeľa OO PZ SR v SNV mjr. Mgr. Milana Grečka, vedúceho Stanice colného úradu p. Bc. Alfonza Pavláka, viceprimátora PhDr. Miroslava Semeša a zástupcov viacerých masmédií (SITA, Korzár, Spišské Hlasy a TV Reduta).

Celá porada sa niesla v duchu hodnotenia roku 2007, ktorý bol vo všetkých ukazovateľoch podstatne úspešnejší ako rok 2006. Náčelník MsP JUDr. Vladislav Chroust prezentoval celkové výsledky práce príslušníkov MsP,  Stanice pre odchyt túlavých zvierat a ostatných zamestnancov organizačne pričlenených k MsP. Poďakoval zástupcom Policajného zboru SR a Colného úradu za príkladnú spoluprácu, ako aj vedúcim predstaviteľom mesta za  ústretovosť pri riešení technických vecí na útvare MsP.

V závere porady mali hostia krátke vystúpenia, kde zhodnotili prácu na ich úsekoch činnosti, poďakovali sa za spoluprácu v roku 2007 a popriali všetkým príslušníkom MsP veľa pracovných úspechov v roku 2008.