Dnes je 21.09.2024, meniny má Matúš
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

22. 05. 2008 15:08

Konkurz do Divadelného štúdia pri Dome Matice slovenskej

Hľadáte špeciálny program orientovaný na mimoškolské aktivity pre svoje dieťa? Našou novinkou je program BRIAN venovaný najmladším školákom.

Divadelné štúdio pri Dome Matice slovenskej sa venuje deťom od 1. ročníka ZŠ až po študentov SŠ a VŠ v oblasti tvorivej dramatiky, divadla, bábkového divadla, rétoriky, tvorivého písania a umeleckého prednesu. Vyučovanie prebieha raz týždenne pod dohľadom skúsenej a kvalifikovanej lektorky. Okrem vyučovania majú deti možnosť zúčastniť sa tvorivých dielní, exkurzií, festivalov. V lete organizujeme divadelný tábor, dielňu na výrobu bábok, s možnosťou účasti na LETAVY (medzinárodný umelecký tábor). Garantom divadelného štúdia je PhDr. Štefan Fejko, riaditeľ Televízneho štúdia Košice. Od svojho vzniku DŠ reprezentuje naše mesto a región na krajských, celoštátnych i medzinárodných festivaloch. O jeho činnosti sa môžete dozvedieť priamo na predstaveniach, ale aj na www.spisskanovaves.eu.

V novom školskom roku otvárame novú - najmladšiu skupinu. Prijmeme 10 detí vo veku od 6 do 8 rokov! Nízky počet detí v skupine zaručí okrem kvality vyučovania aj osobitný prístup pedagóga k rozvoju osobnosti dieťaťa prostredníctvom nového programu BRIAN. Konkurz sa bude konať 11. 6. 2008 od 14.00 do 18.00 hod. v Dome Matice slovenskej, Zimná 68, Spišská Nová Ves.