Dnes je 23.09.2024, meniny má Zdenka
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

08. 10. 2008 19:32

Závery výjazdového rokovania vlády Slovenskej republiky v Spišskej Novej Vsi dňa 8. 10. 2008



Vláda uvoľnila do regiónu Spiša desiatky miliónov

Vláda, ktorej členovia sa na svojom výjazdovom rokovaní stretli v Spišskej Novej Vsi, uvoľnila pre tamojší región desiatky miliónov. Sľúbila aj vybudovanie diaľničného privádzača do mesta a financovanie viacerých projektov. (ta3.com)

Celý príspevok >>


Spišská Nová Ves bude mať diaľničný privádzač

Vláda Slovenskej republiky na dnešnom výjazdovom rokovaní v Spišskej Novej Vsi dala zelenú výstavbe privádzača od diaľnice D1 do Spišskej Novej Vsi. Vláda SR dnes odsúhlasila aj pridelenie 35 mil. Sk (1,161 mil. €) na rekonštrukciu zimného štadióna v Spišskej Novej Vsi. Do väčšiny obcí a miest okresu Spišská Nová Ves a mestám Gelnica a Krompachy vláda vyčlenila ďalších 30 mil. Sk (996 000 €) na podporu rôznych projektov. (noviny.joj.sk)

Celý príspevok >>


Vláda schválila návrh novely zákona o ochrane vkladov

Vláda na stredajšom výjazdovom rokovaní v Spišskej Novej Vsi schválila návrh novely zákona o ochrane vkladov, ktorý predložil minister financií Ján Počiatek. Vláda tiež schválila návrh, aby sa parlament zaoberal navrhovanou novelou v skrátenom legislatívnom konaní. (sprievodcaslovenskom.sk)

Celý príspevok >>


Situácia v lesoch je podľa premiéra katastrófou

Vláda na dnešnom výjazdovom rokovaní v SNV vzala na vedomie informatívnu správu o opatreniach na zmiernenie a následné zastavenie podkôrnikovej kalamity v smrečinách na Slovensku. „Vláda považuje podkôrnikovú kalamitu za väčšiu, ako bola kalamita v posledných rokoch spôsobená počasím,“ povedal na tlačovej besede po rokovaní vlády premiér Robert Fico. To, čo sa deje v Tatrách, je podľa neho katastrofa.(dnes.atlas.sk)

Celý príspevok >>


Vláda schválila Národný program reforiem do roku 2010

Vláda v stredu na výjazdovom rokovaní v Spišskej Novej Vsi schválila Národný program reforiem SR na roky 2008 až 2010. Celkové výdavky rozpočtu verejnej správy vynaložené na opatrenia uvedené v programe by mali predstavovať v uvedenom období približne 74 mld. Sk (2,5 mld. eur). (etrend.sk)

Celý príspevok >>