Dnes je 27.09.2024, meniny má Cyprián
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

02. 03. 2009 16:07

Ponuka pre ubytovateľov

Od: Ing. Andrea Jančíková, vedúca kancelárie primátora

Mesto Spišská Nová Ves v spolupráci s firmou Sitour, spol. s r. o. ponúka ubytovateľom možnosť zaradenia do systému Deskline.

Systém Deskline sa zameriava na cestovný ruch a sprostredkovanie ubytovania, reklamnými aktivitami v strediskách cestovného ruchu, zastrešuje 3 600 destinácií rôznych krajín Európy, napr. Rakúsko, Švajčiarsko, Nemecko, Taliansko, Českú republiku, Španielsko, Bulharsko a iné.

Systém registruje 68 000 užívateľov a v r. 2007 sa prostredníctvom tohto systému vykonalo 470 000 rezervácií. Obsahuje integráciu údajov na regionálne a lokálne stránky: www.holidayinfo.sk (ročná návštevnosť 12 mil.), http://www.feratel.com (ročná návštevnosť 107 mil.) - medzinárodný portál, na ktorom sú sústredené rôzne doplnkové informácie – vrátane ubytovania Deskline a na stránke mesta Spišská Nová Ves: www.spisskanovaves.eu.

Pomocou tohto systému má potenciálny zákazník  možnosť podrobne sa informovať o aktuálnej ponuke Vášho zariadenia, pozrieť si voľné kapacity, v prípade záujmu má možnosť i online rezervácie, rezervovať si doplnkové služby, informovať sa o kultúrnych podujatiach, gastronomických zariadeniach v danej lokalite. K dispozícii je aj bohatý archív fotografií ubytovacích zariadení, ako aj danej lokality.

Systém je nástrojom pre všetky turistické služby.  Na stránke mesta www.spisskanovaves.eu sa vyhľadávací formulár ubytovania nachádza v zelenej sekcii NÁVŠTEVNÍK. Zahrnutie Vášho ubytovacieho zariadenia do databázy systému Deskline je spoplatnené a to sumou:

  • zariadenie s kapacitou do 30 lôžok 33,19,- €/1 000,- Sk/1 rok
  • zariadenie s kapacitou nad 30 lôžok66,38,- €/2 000,- Sk/1 rok

V prípade Vášho záujmu o využitie tejto služby na prezentovanie Vášho zariadenia, kontaktujte Mgr. Z. Gánovskú, MsÚ – kancelária primátora, Radničné námestie 7, t. č. 053/4176 621 alebo mailom: z_ganovska(at)mestosnv.sk