Dnes je 29.09.2024, meniny má Michal, Michaela
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

08. 06. 2009 16:13

Monika Korbová piata na Majstrovstvách Európy IFFB

Od: foto: archív ZK


Po skvelom úspechu Moniky Korbovej zo Spišskej Novej Vsi, kedy sa 23. 5. 2009 v divadle Jonáša Záborského v Prešove stala Majsterkou Slovenskej republiky v bodyfitness (na fotke druhá zľava v červených plavkách) nedal na seba dlho čakať ďalší. 

V dňoch 29., 30., 31. 5 v Bratislavskom Istropolise konali Majstrovstvá Európy IFBB - Fitness, bodyfitness, kulturistika žien a mužov za účasti športovcov z 20 krajín. Súťaž organizovala Slovenská asociácia kulturistiky, fitness a silového trojboja (SAKFST).

Monika súťažila v kategórii do 168 cm, kde pretekalo 19 silných, už skúsených pretekárok. V nedeľu poobede sa rozhodovalo o umiestneniach finálovej šestice Monika umiestnila na 5. mieste. V minulom roku v rovnakej súťaži v macedónskom Skopje obsadila 6. miesto.

Momentálne ju čaká letná príprava na jesenné preteky, ktoré sa odštartujú koncom septembra na GP ŠURANY a sú zároveň nominačným pretekom na Majstrovstvá sveta v Taliansku.

Je rodáčkou z nášho mesta, kde žije s manželom a dcérkou a trénuje v BUDO FITNESS GYM. V tejto súťažnej sezóne hosťuje v Klube Pengym Bratislava.