Dnes je 06.10.2024, meniny má Natália
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

14. 06. 2010 13:31

Súťaž o Zeleň pre mesto

Zeleň pre mesto – to je názov nového environmentálneho projektu spoločnosti Orange Slovensko, ktorého cieľom je motivovať zákazníkov Orangeu k environmentálnym aktivitám.



Možnosť získať 3 330 eur na skrášlenie svojho okolia má 108 slovenských miest, v ktorých sa nachádza predajné miesto spoločnosti Orange Slovensko. Do súťaže sa môžu zapojiť zákazníci Orangeu jedným alebo viacerými environmentálnymi aktivitami. Stačí, ak prídu do ktorejkoľvek predajne Orangeu vo svojom meste a:

  • odovzdajú do zberu svoj nefunkčný mobilný telefón, alebo
  • pri kúpe nového mobilného telefónu odovzdajú na predajni svoj používaný, stále funkčný mobilný telefón a batériu, alebo
  • aktivujú si v Orangei elektronickú faktúru, alebo
  • odpredajú Orangeu svoj funkčný mobilný telefón v rámci novej služby Šrotovné.

Mesto, ktorého obyvatelia sa od 1. júna 2010 do 31. augusta 2010 preukážu ako najaktívnejší a odovzdajú v predajni Orangeu najviac použitých telefónov, alebo si aktivujú najviac elektronických faktúr, získa od Orangeu 3 300 eur na nákup zelene pre skrášlenie verejných priestorov. Orange na tento účel celkovo prerozdelí 19 800 eur.

Za každú z uvedených aktivít zároveň získa zákazník pre svoju Orange predajňu jeden bod. Predajňa, ktorá dosiahne najviac bodov získa titul Zelená predajňa.

Obyvatelia budú súťažiť v troch regiónoch: západoslovenskom, stredoslovenskom a východoslovenskom. Aby dostali rovnakú šancu všetky mestá a obce, budú v každom z regiónov vyhlásené až dve víťazné predajne: jedna nachádzajúca sa v meste s viac ako 20 000 obyvateľmi a jedna predajňa z mesta, ktoré má menej ako 20 000 obyvateľov. „Zelených predajní“ tak bude spolu až šesť...

„Zelené predajne“ a víťazné mestá budú vyhlásené 16. septembra 2010.