Dnes je 06.10.2024, meniny má Natália
Mesto Spišská Nová Ves
 
   Aktuality > Detail

Detail správy

21. 07. 2010 13:44

Projekt s názvom Skvalitnenie ľudského kapitálu MVO prostredníctvom vzdelávania i v našom meste

Od: Tlačová správa Košice

Slovenské hnutie špeciálnych olympiád od 1. 7. 2010 realizuje v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia projekt s názvom Skvalitnenie ľudského kapitálu MVO prostredníctvom vzdelávania. Tento vzdelávací projekt bude prebiehať v Prešovskom a Košickom samosprávnom kraji v mestách Košice, Spišská Nová Ves a Kežmarok v trvaní od 1. 7. 2010 do 31. 7. 2011. Výška nenávratného finančného príspevku je 149 568,00 EUR.

„Tento projekt sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia.“

K cieľom projektu patrí vyškolenie cieľovej skupiny, ktorú tvoria pedagogickí zamestnanci špeciálnych škôl, odborní zamestnanci sociálnych zariadení, profesionálni a dobrovoľní pracovníci s ľuďmi s MP, členovia občianskych združení, ako aj rodičia, opatrovatelia, študenti a nepedagogickí zamestnanci, sympatizanti filantropických a dobrovoľníckych myšlienok na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím. Vzdelávacie moduly majú za cieľ uľahčiť náročnú prácu s ľuďmi s mentálnym postihnutím.

Riadiaci orgán (RO) zodpovedný za realizáciu príslušného balíka môžete nájsť na stránkach www.esf.gov.sk a Sprostredkovateľský orgán pod riadiacim orgánom (SORO) na stránkach www.sia.gov.sk / www.fsr.gov.sk.

Slovenské hnutie špeciálnych olympiád, Landererova 1, 811 09  Bratislava, +421/2/33553055, office(at)shso.sk, www.shso.sk

 
Tlačová správa, dokument PDF >>
Prezentácia SHSO >>

Partnerstvo SHSO >>